خواص عسل Secrets
خواص عسل Secrets
Blog Article
آنتی اکسیدان ها به عنوان مواد ضد پیری و محافظ از بیماری های مزمن شناخته می شوند.
عسل علاوه بر ترکیبات و طعم، دارای ویژگی های مهم متعددی است. عسل تازه استخراج شده، یک مایع چسبناک است. میزان چسبندگی آن به مواد مختلفی بستگی دارد و بنابراین با توجه به ترکیبات و بخصوص مقدار آب آن، با یکدیگر متغیر است. رطوبت پذیری، یکی دیگر از خواص عسل بوده و توانایی عسل در جذب رطوبت از محیط و نگهداری آن را تعیین می کند.
۴ سایر کاربردهای درمانی ۱۰ مضرات احتمالی مصرف عسل تغییر وضعیت زیربخشهای مضرات احتمالی مصرف عسل ۱۰.۱ مضرات ناشی از آلرژی ۱۰.۲ مضرات ناشی از مصرف زیاد ۱۰.۳ مضرات ناشی از باکتریهای عسل ۱۱ عسل در ادیان تغییر وضعیت زیربخشهای عسل در ادیان ۱۱.۱ عسل در اسلام ۱۱.۲ عسل در یهودیت و مسیحیت ۱۲ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات عسل
فواید مصرف آجیل در دوران بارداری؛ میزان، روش و بهترین زمان مصرف
استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.
عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بهدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.
خواص عسل به مدت قرن ها، جایگاه ویژه ای در طب سنتی داشته است. هر چند، به دلیل عدم پشتیبانی علمی، کاربرد محدودی در طب نوین دارد.
اگر چه رژیم غذایی نامناسب عاملی مهم در ایجاد زخم معده است اما باکتری هلیکوپیلوری یکی از عوامل اصلی در ایجاد این عارضه است.
این افراد ممکن است قادر به پردازش قندهای طبیعی به خوبی نباشند.
در ادامه به برخی از مهمترین فواید عسل که از نظر علمی برای آنها شواهدی وجود دارد اشاره خواهیم کرد.
علی بن ابیطالب میگوید: «در زندگی همچون زنبور عسل باش، وقتی میخورد، چیز پاکیزه میخورد، وقتی از خود چیزی باقی میگذارد، چیز پاکیزه مینهد، وقتی بر چوبی یا جایی مینشیند، آن را نمیشکند و ویران نمیکند.
این فرآوری دارای خواص آنتی باکتریایی طبیعی است که می تواند در مقابل عفونت های حلق و بینی مبارزه کند.
اما آیا عسل طبیعی همه فوایدی که click here برای آن برمیشمارند را داراست یا اینکه در مورد این ماده اغراق شده است؟
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.